Betaalmethoden

Alle betalingen vinden plaats over een versleutelde beveiligde verbinding. Dit is te herkennen aan het slotje bovenin uw browser, links van het internetadres.Voor het verwerken van betalingen gebruiken wij een payment provider (Sisow).

Nederland

Ideal (QR code)

Met ideal rekent u af via internetbankieren bij uw eigen bank. Dit kan ook middels een QR-code en uw telefoon. Ideal is een betaalmethode voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

bunq

Bunq

bunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de bunq-app kunnen Bunq klanten via smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen, zonder tussenkomst van iDEAL.

België

Belfius Pay button

Met Belfius Pay Button kunt u rechtstreeks betalen via uw zichtrekening, ook mobiel! Het maakt Belfius Pay Button tot een gewaardeerde betaalmethode onder Belgische consumenten.

KBC / CBC

Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België,

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode voor Belgische klanten. Voorheen ook wel bekend als bancontact/mistercash. Betalingen zijn direct gedaan en bestellingen worden direct bevestigd.

Duitsland

giropay

Giropay is de meest geaccepteerde betaalwijze voor online winkelen in Duitsland. Direct online betalen in een vertrouwde bankomgeving voor Duitse klanten.

Europa

Overboeking / SEPA credit transfer

Paypal is wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode. Met paypal betaalt u met uw emaildres. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest dient u al over een paypal account te beschikken.

klarna

Klarna achteraf betalen

Wanneer je kiest voor Klarna kan je betalen nadat je de producten hebt ontvangen. Klarna is beschikbaar voor de landen: US, UK, DE, NL, SE, NO, FI, DK

Sofort banking

Sofort is een breed geaccepteerde Duitse betaalmethode. Bijna alle grote banken in Europa zijn wel aangesloten bij SOFORT.

Wereld

Paypal

Paypal is wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode. Met paypal betaalt u met uw emaildres. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest dient u al over een paypal account te beschikken.