Free shipping (€55+)
Free returns
Ordered before 16:30 same day shipping

Ons verhaal

Even voorstellen

Leuk dat jullie mijn website bezoeken! Ik ben Maike en ben mama van 2 stoere mannetjes Dex en Bo. Samen met mijn 3 mannen  (er hoort ook nog een volwassen exemplaar bij) woon ik in Hilversum. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en een echte natuurliefhebber. Ik heb een voorliefde voor duurzame natuurlijke producten. Ook voor mijn 2 kleine mannen ben ik altijd op zoek naar de lekkere zittende duurzame en eerlijke producten. Heerlijke  wollen of wol/zijde kleertjes, leuk houten speelgoed en natuurlijke verzorgingsproducten.

Het ontstaan van Lille-Barn

Tijdens mijn zwangerschap en daarna heb ik uren op internet en marktplaats besteed om leuke kleding te zoeken. Ik merkte dat ik enthousiast werd van de lekker materialen. Ik vond het heerlijk om mijn kleine mannetje in een wollen pakje in te pakken  en hem rond te zien kruipen. Als ik daar nou eens wat mee kon doen….

~ lilə   bɑ:n ~

klein bijv.naamw. Uitspraak: [klɛin] 1) als de afmetingen van iets of iemand minder zijn dan meestal of dan gewenst Voorbeelden: `Ik ben klein voor mijn leeftijd.`, `een kleine auto`, `Die broek is te klein.`Antoniem: groot 2) jong