Wollen wiegdekens

Ontdek het ultieme comfort voor jouw kleintje met onze hoogwaardige wollen wiegdekens. Onze wollen wiegdekens zijn met de grootste zorg duurzaam een eerlijk geproduceerd.

Een wollen deken is de beste keuze voor je kleintje. Door de goede eigenschappen van de wol blijft het kindje lekker warm wanneer het koud is. Wanneer het warm is openen de vezels van  de dekens zich zodat het kindje niet gaat zweten en vocht afgevoerd wordt.
Hieronder vind je de wollen wiegdekens die we aanbieden en waar ze geschikt voor zijn.
wiegdekes

Wollen Wiegdekens - Fleece

Dit dekentje pak je er gemakkelijk even bij om je kindje in te wikkelen of onder te leggen. Laat je verbazen hoe zacht deze wiegdekentjes zijn!
Onze wol fleece wiegdekentjes zijn niet hele warme wollen dekens. Ze zijn meer geschikt om een kindje heerlijk in te wikkelen of als extra dekentje in de wagen of in het wiegje. De wollen fleece wiegdekentjes zijn heel zacht en flexibel/rekbaar daar waar de andere dekens wat stugger zijn. Een wollen  dekentje wat veelzijdig inzetbaar is en je er makkelijk even bij pakt.

Wollen wiegdekens enkellaags

Deken voor het voorjaar en najaar. Ook lekker voor erbij in de wandelwagen tijdens koude dagen.
Een enkel laags wiegdeken is een deken voor in het bedje of in de wagen gemaakt van 450 gr/m2 merinowol. Een goed dekentje voor het voorjaar en najaar of voor in de winter wanneer het kindje slaapt in een verwarmde kamer. Een dekentje dat ook uitermate geschikt is voor in de wandelwagen wanneer het koud is om zo het kindje comfortabel warm te houden.

Wollen wiegdekens dubbellaags

Warme dikke wiegdekens, lekker om onder te liggen maar door de dikte ook heerlijk om op te liggen!
Een dubbellaags wiegdeken is een deken voor het koude seizoen. Zoals de naam al zegt is  het deken 2x zo dik als een enkellaags deken. Gemaakt van  900 gr/m2 merinowol. Een heel dik en daarmee ook minder soepel deken geschikt voor de winter. De dikte maakt het deken ook uitermate  geschikt om op te liggen of als onderlegger.