Veel gestelde vragen

We hebben hieronder enkele veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Mocht de vraag die je hebt er niet tussen staan neem dan gerust contact op.

jQuery(document).ready(function($) { var delay = 100; setTimeout(function() { $('.elementor-tab-title').removeClass('elementor-active'); $('.elementor-tab-content').css('display', 'none'); }, delay); });

Verzenden

We hebben ook een algemene pagina met informatie over de verzending.

Orders die voor 16:30 geplaatst worden die worden dezelfde dag nog verzonden.  In de meeste gevallen betekent dit dat binnen Nederland de volgende dag nog geleverd wordt.

Kijk voor meer informatie over levertijden en prijzen op onze pagina over verzending.

We gebruiken voor verzending Sendcloud. Sendcloud werkt samen met verschillende transporteurs. Binnen Nederland wordt meestal met PostNL verstuurd maar dit kan ook DHL of DPD zijn in sommige gevallen.

Het is altijd vervelend als pakketjes vertraagd zijn of weg zijn geraakt bij verzending.

Wanneer dit het geval is neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan door in te loggen op uw account en te klikken op bestellingen. Vervolgens klikt u op ‘order berichten’ bij de betreffende order. Op deze manier weten wij gelijk om welke order het gaat.

Heeft u geen account aangemaakt maak dan gebruik van ons contactformulier. Vermeld daarbij uw bestelnummer zodat we weten om welke order het gaat.

We zullen contact opnemen met de vervoerder om te kijken waar het mis gegaan is. Vervolgens zullen we contact met u opnemen voor een passende oplossing.

Afhalen is zeker mogelijk. Neem daarvoor even contact op zodat we een dag en tijd af kunnen spreken

Retourneren

We hebben ook een algemene pagina met informatie over retourneren.

Het retourneren van producten is gratis. Houdt er wel rekening mee dat wanneer bij het retourneren van het product de bestelwaarde onder de drempel voor gratis verzending komt er verzendkosten worden ingehouden van de terugbetaling. Bezoek onze ruilen en retourneren pagina voor meer informatie

De retourtermijn bedraagt 14 dagen. Deze termijn geldt vanaf het moment van bestellen tot het moment van aanmelden op onze website. Na aanmelding heeft u nog 7 dagen om het product retour te sturen.

De producten zijn gemakkelijk en gratis te retourneren. Je retour moet eerst  aangemeld worden. Aanmelden doe je op deze pagina door middel van je postcode en ordernummer/tracking code. Vervolgens wordt er een retouretiket gegenereerd.

Productvragen

Algemene productvragen

Sommige materialen (zoals wol) zijn van nature duurzaam. Voor de materialen waar dat niet altijd het geval is (bijvoorbeeld katoen) vragen we altijd certificaten en inspectie rapporten op van de leverancier.

Vragen over wolletjes

Onze producten worden geproduceerd in Azië, Zuid Amerika en Oost Europa. We hebben er bewust voor gekozen om ook buiten de EU te produceren. De kledingproductie is een belangrijke inkomstenbron voor onderontwikkelde landen.

Bij twijfel welke maat adviseren wij voor de kleinste maat te kiezen. De rompers vallen over het algemeen groter dan andere merken.

Wanneer je in de eerste dagen al pillen hebt hoef je je geen zorgen te maken. Bij nieuwe onbehandelde merinowol producten is het gebruikelijk dat het gaat pillen. De wol heeft schubben die eraf komen en dat gebeurt in de vorm van pillen. Dit gebeurt bij de eerste keren dragen en daarna houdt het op. Ze zullen er vanzelf af gaan maar je kan ze ook verwijderen met een apparaatje om het proces wat te versnellen. Er zijn producten van andere merken waarbij dit niet gebeurt alleen die hebben een extra behandeling ondergaan. Deze behandeling heet superwash en haalt de losse uitstekende haartjes (die nu de pillen vormen) weg. Dat klinkt als een goede oplossing echter wordt deze behandeling (in de meeste gevallen) gedaan met chloor. Vind er onder andere hier meer info over.Wij hebben ervoor gekozen om geen behandeling toe te passen omdat dit niet past binnen ons concept.

Officieel hoeven de kleertjes niet gewassen te worden voordat ze de eerste keer gedragen worden. Voor  de allerkleinsten adviseren we dit toch altijd even te doen. De huid is dan nog super  gevoelig en dan ben je er maar extra zeker van!

Zakelijk

Ja dat kan. Kijk daarvoor eens op deze pagina, daar vind je meer informatie.

Onze foto’s mogen gebruikt worden. Mocht je op zoek zijn naar hogere resolutie foto’s neem dan gerust contact op.