On Sale
Sale!
%
Off
16
Sla op €4
4€
16%
4
Hevea drinkfles baby 240ml
Baby fles glas 240ml hevea
hevea glazen drinkfles baby
hevea_glazen_fles_240_ml_2_stuks
hevea_glazen_fles_240_ml_2_stuks

Glazen zuigflessen – 2 stuks – 240ml

0.0/5

22,95

Op voorraad

 • Glazen baby fles gemaakt van thermisch borosilicaatglas
 • Schokbestendige zuigfles
 • Er zijn verschillende speentjes verkrijgbaar
 • Deze glazen zuigfles kan opgewarmd worden in een flessenwarmer
Deze glazen baby zuigfles is gemaakt van hoge kwaliteit thermisch borosilicaatglas. Dit is hoge een hoge kwaliteit glas dat het baby flesje schokbestendig maakt. Het speentje dat bij de glazen baby zuigfles wordt bijgeleverd is voor een leeftijd van 3-24 maanden.

Instructie Hevea Baby fles – glas

De Hevea baby fles moet 5 minuten gesteriliseerd worden in kokend water voor het eerste gebruik De fles kan opgewarmd worden in een flessenwarmer De fles kan aangepast worden met verschillende spenen die passen bij de groei van de baby. Inspecteer voor het voeden de speen en de fles voor elk gebruik en trek de fles speen in alle richtingen. Laat geen fles speen in direct zonlicht of warmte liggen, of laat ze in een ontsmettingsmiddel staan langer dan aanbevolen, omdat dit de speen kan verzwakken. Gooi bij de eerste tekenen van schade, slijtage of scheuren de speen weg want ze kunnen voor verstikkingsgevaar! zorgen. Verander van speen na 1-2 maanden gebruik.

Reinigen van glazen baby fles

Voor het eerste gebruik in kokend water laten staan gedurende 5 minuten. Dit is goed voor de hygiëne. Daarna voor elk gebruik met warm water spoelen. Voor baby’s tot 3 maanden desinfecteer de speen regelmatig (koken of iets dergelijks). Bij het koken, zorg ervoor dat er altijd voldoende water in de pan zit om materiële schade te voorkomen. Niet koken in de snelkookpan. Niet reinigen in de vaatwasser of desinfecteren in de magnetron – ontsmettingsmiddel en warmte geproduceerd door de magnetron kunnen het materiaal beschadigen. Na het reinigen zorg ervoor dat er geen water is achtergebleven in de speen.
De klep in HEVEA fles speen heft het drukverschil op in de fles en vermindert ongevraagde Aerophobia tijdens het voeden. Draai de ring vast, maar de flens of afsluiter niet te veel knijpen.
Gemaakt van natuurlijk rubber latex, dat allergische reacties kan veroorzaken. Natuur rubber latex allergie symptomen zijn: jeuk, roodheid van de huid, huiduitslag, loopneus, tranende ogen.   Stop met het gebruik van het product als eventuele symptomen optreden.
Deze glazen Hevea baby zuigfles is in overeenstemming met de veiligheidsnorm EN 14350
 • Er staan maatstreepjes op de zuigfles, maar als er  nauwkeurige metingen nodig zijn, gebruik dan maatbeker of maatlepel.
 • Wanneer heftig geschud, kan de druk in de fles stijgen en lekkage of spuiten veroorzaken vanwege de hoge temperatuur van de vloeistof in de fles.
 • Wanneer de baby zuigfles is gebroken, kan het gebroken glas en de scherpe kanten grote schade veroorzaken. Gebruik de fles altijd onder toezicht van een volwassene.
 • De baby zuigfles kan breken als hij valt of ergens hard tegenaan stoot .
 • Thermische schok kan de fles versplinteren als het verschil tussen de kamertemperatuur en de temperatuur van de vloeistof binnen te hoog is.
 • Gebruik water om de zuigfles afkoelen.
 • Wees ervan bewust dat wanneer de tandjes doorkomen, de Baby de spenen kan laten scheuren.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
VOLG ONS
BEOORDELINGEN
Eva X
2023-01-30
Hele mooie kwaliteit deken: superblij mee.
Luca de Koningh
2023-01-17
Erg mooi ingepakt afgeleverd in een doosje in papier met een gedroogde bloem, heel lieflijk!
Danielle Visarius
2023-01-16
Pakketje arriveerde ingepakt als een mooi cadeau, met heel veel zorg samengesteld en een briefje erin over het wassen. Bedankt!
Lotte Wolting
2022-12-30
Prachtig materiaal, heel snel verzonden en mooi verpakt!
La Gu
2022-12-29
Goede producten snelle levering
Lara Van der Wal
2022-12-29
Snelle levering prachtig met zorg ingepakt en zachte stof
Meyke Toonen
2022-12-29
Fijne kleine webshop met heel mooie en duurzame artikelen. Vlotte verzending en prachtig verpakt.
Lynn
2022-12-27
Mooie spullen, prachtig verpakt en snel geleverd!
michelle visser
2022-12-23
I ordered a top and trousers online, but it turned out that it wasnt actually available anymore. I got an email right away full of apologies and offering me a set in a different color for 50% discount! I find this amazing customer service 👌. Fast delivery, really really beautifully packed, and lovely soft warm clothes. My 3 year old is a fan.
NIEUWSBRIEF
Ontvang als eerste onze aanbiedingen en informatie over nieuwe producten.