Algemene voorwaarden

We hebben onze algemene voorwaarden zo simpel en leesbaar mogelijk gehouden. Wij houden ons liever bezig met babykleertjes dan moeilijk geschreven tekst. Foutjes horen erbij en lossen we altijd netjes op. Mocht er iets niet duidelijk zijn neem dan gerust even contact op.

Artikel 1 - Wie zijn wij?

Wij zijn Lille Barn, gevestigd aan de J.H.B. Koekkoekstraat 32 in Hilversum, Nederland. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 035 7739429 (ma-za 9:00 – 17:00) of per e-mail op info@lille-barn.com. Ons KvK-nummer is 78321492 en ons btw-nummer is NL003319245B55.

Artikel 2 - Voor wie gelden deze voorwaarden?

Deze voorwaarden gelden voor alles wat je bij ons via onze website bestelt. Voordat je afrekent, vragen we je om akkoord te gaan met deze voorwaarden. Zodra je dat doet, hebben we een overeenkomst en gaan wij ons best doen om jou blij te maken met je aankoop.

Artikel 3 - Onze Afspraken

Deze regels gelden als je iets van ons koopt. We laten je weten wat je moet betalen en wat je van ons kunt verwachten. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Artikel 4 - Wat We Aanbieden

We vertellen je duidelijk wat we verkopen en hoeveel het kost. Ook vertellen we je hoe je kunt betalen en wanneer we de bestelling opsturen ontvang je een track&trace code zodat je weet hoe en wanneer de bestelling wordt geleverd. Als er iets niet klopt, laat het ons dan meteen weten.

Artikel 5 - De Afspraak

Als je akkoord gaat met ons aanbod op de website en een bestelling plaats sturen we je per mail een bevestiging op het opgegeven mailadres. De online betaling gaat over een beveiligde verbinding.

Artikel 6 - Terugsturen Mag

Je hebt 90 dagen de tijd om te bedenken of je de producten wilt houden. Als je het terugstuurt, betalen wij je zo snel mogelijk terug, meestal is dit binnen 1-3 dagen na ontvangst. Zorg ervoor dat je het goed verpakt en in goede staat terugstuurt. Meer informatie hierover vind je op de pagina over retourneren.

Artikel 7 - Betalen

Betalen kan direct online of achteraf. Voor achteraf betalingen maken we gebruik van Klarna.

Artikel 8 - Klachten

Als je een probleem hebt, laat het ons weten. We reageren binnen 24 uur (op werkdagen) en proberen het zo snel mogelijk op te lossen.

Artikel 9 - Geschillen

Als we er echt niet uitkomen, geldt het Nederlandse recht.

Artikel 10 - Extra Afspraken

Soms kunnen er extra regels gelden. Die laten we je dan weten. Deze regels zijn altijd in jouw voordeel en kun je opslaan op je computer.

Artikel 11 – De Prijs

We houden ons aan de prijzen die we aanbieden, tenzij er wettelijke veranderingen zijn. En we vertellen je altijd als de prijs kan veranderen door bijvoorbeeld schommelingen op de markt.

Artikel 12 – Kwaliteit en Garantie

We beloven dat onze producten aan jouw verwachtingen voldoen. En als er extra garantie is, laten we je dat weten.

Artikel 13 – Levering

We doen ons best om alles zo snel mogelijk bij jou te krijgen. En als er problemen zijn, laten we je dat meteen weten.

Artikel 14 – Abonnementen

Momenteel bieden we geen abonnementen aan. Mochten we dat wel gaan doen dan zorgen we ervoor je dat altijd mag opzeggen. We maken het niet te moeilijk voor je.

Artikel 15 – Betalen

Betalen doe je binnen 14 dagen nadat je akkoord bent gegaan met ons aanbod. En als je vooruit betaalt, zorgen we dat je waar voor je geld krijgt.

Artikel 16 – Klachten

Als er iets niet klopt, laat het ons weten. We gaan het samen oplossen en proberen binnen 24 uur te reageren en het naar tevredenheid op te lossen.

Artikel 17 – Geschillen

Als er onenigheid is, gelden de Nederlandse wetten. Maar laten we hopen dat we daar nooit komen.

Dat was het! Bedankt dat je de tijd nam om onze regels door te lezen. Als je vragen hebt, laat het ons weten. We zijn er om je te helpen. Happy shopping! 🎉