Betaling

Bij ons kun je eenvoudig en veilig winkelen, mede dankzij de diverse betaalmethoden die we accepteren. We maken gebruik van Shopify Payments, een betrouwbare betaaloplossing die je transacties veilig en moeiteloos verwerkt. Hieronder leggen we uit welke betaalmethoden je kunt gebruiken bij het afrekenen:

1. Visa en Mastercard

We accepteren zowel Visa- als Mastercard-creditcards. Betalingen met deze kaarten worden snel verwerkt en zorgen voor een vlotte winkelervaring.

2. UnionPay

Als je een UnionPay-kaarthouder bent, kun je bij ons winkelen en betalen met deze wereldwijd erkende kaart.

3. American Express

Wij verwelkomen American Express-kaarten. Met deze kaart kun je veilig en gemakkelijk aankopen doen in onze webshop.

4. Maestro

Maestro-kaarthouders kunnen hun kaart gebruiken om te betalen. Maestro zorgt voor veilige transacties, waar je ook bent.

5. Shop Pay

Maak gebruik van Shop Pay voor een snelle en naadloze afrekenervaring. Shop Pay slaat je informatie veilig op voor toekomstige aankopen, waardoor het afrekenproces nog sneller verloopt.

6. Apple Pay

Als je een Apple-apparaat hebt, kun je betalen met Apple Pay. Het is snel, gemakkelijk en veilig, en je kunt met één druk op de knop afrekenen.

7. Google Pay

Google Pay is beschikbaar voor Android-gebruikers. Het biedt een handige manier om snel en veilig te betalen met je opgeslagen kaarten.

8. Bancontact

Klanten uit België kunnen gebruikmaken van Bancontact, een populaire betaalmethode voor online aankopen.

9. iDEAL

Nederlandse klanten kunnen veilig betalen met iDEAL, een vertrouwde en gemakkelijke methode voor online bankoverschrijvingen.

10. SOFORT

Klanten uit verschillende Europese landen kunnen gebruikmaken van SOFORT, een directe betaalmethode die directe bankoverschrijvingen mogelijk maakt.

Bij onze webshop staat veiligheid voorop. Alle transacties worden versleuteld en beveiligd, zodat je met een gerust hart kunt winkelen. Als je vragen hebt over onze betaalmethoden of andere aspecten van het winkelen bij ons, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Bedankt voor het vertrouwen in onze webshop. Veel winkelplezier!